WhiteVision | document management solutions

Record aantal nieuwe klanten voor WhiteVision in 2014

Written by: Whitevision


De digitalisering zet onverminderd voort. Slimme oplossingen die hier bij aansluiten zijn inmiddels dan ook onmisbaar geworden. WhiteVision ondersteunt met haar oplossingen voor factuurverwerking vele klanten en heeft in 2014 een record aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Van scholen tot bouwbedrijven en van zorginstellingen tot financiële dienstverleners, voor elk bedrijf is een geschikte oplossing te vinden. WhiteVision biedt dan ook specifieke oplossingen voor bijna iedere branche! Voor 2015 heeft WhiteVision uiteraard de ambitie om nog meer klanten te kunnen voorzien van een slimme oplossing voor het verwerken van inkomende facturen.

 

Steeds meer bedrijven integreren digitaal werken in hun werkprocessen. Digitale factuur-verwerking is hier een belangrijk onderdeel van. Zowel kleine als grote (en zowel oudere als jongere) organisaties kiezen er steeds vaker voor om facturen digitaal te verwerken. Een belangrijke reden hiervoor is niet alleen de toenemende digitalisering, maar ook de onontkoombare aanpassing naar het efficiënter inrichten van processen, wat bij veel bedrijven een belangrijk punt op de agenda is.

 

Om deze processen slim in te richten, zijn slimme oplossingen nodig. Een belangrijke trend binnen de markt van documentverwerking is het gebruik van cloud-diensten. In veel gevallen stelt dit bedrijven in staat een flexibel abonnement aan te gaan.
 

cloud_herkennen

 

Zowel kleinere als grotere bedrijven ontdekten dan ook de voordelen van OCR in de Cloud van WhiteVision, onze cloudservice voor snelle en efficiënte factuurverwerking. Hierbij maken klanten gebruik van een abonnement, waarbij niet geïnvesteerd hoeft te worden in hard- of software. Er wordt betaald naar gebruik (aantal facturen), wat er voor zorgt dat de kosten beheersbaar blijven. Maar nog belangrijker is; werken met een oplossing van WhiteVision beperkt het aantal administratieve handelingen en zorgt er voor dat er meer tijd overblijft voor andere belangrijke werkzaamheden. 

 

Wij zijn er klaar voor om in 2015 onze bestaande én nieuwe klanten te helpen om zoveel mogelijk tijd en geld te besparen! 

man_pc

 

« terug naar het nieuwsoverzicht

Direct contact

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op

WhiteVision | document management solutions