WhiteVision | document management solutions

Ook partner AFAS kiest voor oplossing van WhiteVision

Written by: Whitevision


WhiteVision werkt nauw samen met een aantal partners en levert  software voor efficiënte factuurverwerking voor veel klanten van deze partners. Eén van de partners, waar WhiteVision veel mee samenwerkt, is AFAS. Sinds kort werkt AFAS zelf ook met de software van WhiteVision.
 
AFAS maakt hiervoor gebruik van de OCR in de Cloud oplossing van WhiteVision, om inkomende facturen snel en eenvoudig in AFAS te kunnen verwerken. 

Hoe werkt het?
De documenten kunnen zowel op papier als digitaal worden aangeleverd, om hierna te worden gescand. Na het scannen worden de facturen op de achtergrond via de WhiteVision software verrijkt met een UBL2.0 bestand. De e-facturen kunnen hierna binnen AFAS ingelezen worden, waarna deze kunnen worden geboekt. 

Met de oplossing van WhiteVision kan AFAS facturen eenvoudig verwerken in hun eigen administratieve systeem. WhiteVision is trots op het feit dat ook de partners zelf gaan werken met de handige oplossingen voor factuurverwerking. 
 

Direct contact

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op

WhiteVision | document management solutions