Kraan

LOGO_OCR

 
in combinatie met

Kraan

 

Met de OCR in de Cloud oplossing van WhiteVision heeft u de mogelijkheid om inkomende documenten automatisch te verwerken in de software van Kraan

 

De voordelen van OCR in de Cloud op een rijtje

Eén van de grootste voordelen van OCR in de Cloud is dat gegevens niet langer overgetypt hoeven te worden en gescande documenten (PDF's) niet meer handmatig gekoppeld hoeven te worden aan boekingen, werkorders, serviceopdrachten of relaties.


Het gehele proces van inlezen tot tekstherkenning verloopt automatisch en zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software. Aangezien deze dienst in de cloud draait kunt u snel met de oplossing aan de slag! De software is bij WhiteVision geïnstalleerd, het enige wat u nodig heeft is een toegangscode. 

Met OCR in de Cloud betaalt u alleen voor het verbruik, een investering in hard- of software is dus niet nodig.


Belangrijkste toepassingen in combinatie met Kraan zijn:

  • Inkoopfacturen
  • Algemene post
  • Serviceopdrachten
  • Bestel- en ontvangstbonnen

 

De oplossing maakt gebruik van onze gecertificeerde koppeling met Kraan.  Dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat er geen aanvullende kosten worden berekend en dat ook toekomstig gebruik gegarandeerd is.


Voor een aantal producten van Kraan  is er ook fiatteringssoftware (workflow) beschikbaar waarmee bijvoorbeeld inkoopfacturen ter fiattering kunnen worden rondgestuurd nadat ze zijn ingescand.

 

Wilt u OCR in de Cloud in combinatie met Kraan vrijblijvend proberen? Klik dan hier

 

 

 

Referenties:

Voordelen i.c.m. met Kraan
  • Geen investering in hard- en software
  • Bevorderd verdere automatisering
  • Geen aanvullende kosten

Contact

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

 

076-5607820